سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اهمیت رپورتاژ آگهی در سایت های اول ایران

 

 

رپورتاژ دقیقا به چه معنی است؟

رپورتاژ آگهی مقاله ای با هدف تبلیغات است که در سایت های معتبر منتشر می گردد. در این نوع تبلیغات، مطلب یا خبری با تمرکز بر روی تبلیغ محصول یا خدمات یک وبسیات صورت می گیرد و در آن از خوانندگان دعوت می شود که از محصولات یا خدمات آگهی دهنده بازدید به عمل آورند.ذ

 رپورتاژ (Reportage) در اصل یک کلمه فرانسوی به معنی گزارش و یا شرح انجام کار است. البته ریشه این واژه در زبان‌های لاتین مشترک است و به عنوان مثال کلمه Report در زبان انگلیسی هم به کار برده می‌شود که معنی تقریباً مشابهی دارد. این واژه برای اولین بار در سال 1945 به‌کاربرده شد و در آن سال یک روزنامه فرانسوی برای تبلیغ یک محصول بخصوص از این شیوه استفاده کرد.

به عبارتی آگهی در روزنامه، اولین بستری بود که رپورتاژ خبری در آن پیاده سازی می‌شد. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، رپورتاژ خبری به مرور وارد سایر رسانه‌ها شد و پس از تبلیغ محصولات در شبکه‌های تلویزیونی، این شیوه امروز به یکی از موثر‌ترین روش‌های بازاریابی و تبلیغات اینترنتی تبدیل شده است.

امروزه کسب و کار‌های موفق، کمتر به دنبال تبلیغ مستقیم محصول و یا خدماتی هستند که ارائه می‌کنند و با استفاده از شیوه‌های نوین مثل رپورتاژ آگهی، سعی می‌کنند برند خود را معرفی کنند. منظور از رپورتاژ در محیط وب و دنیای سئو، خبری تبلیغاتی است که در قالب گزارش، به معرفی کالا و یا خدماتی می‌پردازد که قصد دارد آن را معرفی کند.

 

چرا رپورتاژ خبری؟

ممکن است این سؤال برای بسیاری از مخاطبان پیش بیاید که چرا رپورتاژ آگهی تا این حد تاثیرگذار است و هر روز کسب‌وکار‌های بیشتری به فکر استفاده از آن هستند؟ بهترین پاسخی که برای چنین سوالی پیدا می‌شود این است که رپورتاژ خبری نوعی تبلیغات غیر مستقیم است که مخاطب با دیدن خبر و یا یک واقعیت علمی، با آن مواجه می‌شود.

بنابراین راحت‌تر به متن تبلیغاتی اعتماد می‌کند و با اشتیاق بیشتری آن مطلب را دنبال می‌کند. به این ترتیب مخاطب بدون آنکه متوجه باشد در حال مشاهده یک محتوای تبلیغاتی است، رپورتاژ خبری را تا انتها مطالعه می‌کند و به صورت غیر مستقیم، پیام نهفته در آن متن را دریافت می‌کند.

به عنوان مثال رستورانی را در نظر بگیرید که برای طبخ غذا از گوشت ارگانیک و یا محلی استفاده می‌کند. تصور کنید اگر این رستوران مزایای استفاده از چنین گوشتی را در قالب یک داستان جذاب معرفی کند، چه تاثیر مثبتی می‌تواند بر ذهنیت مشتریان ایجاد کند. به عبارتی رپورتاژ آگهی علاوه بر تبلیغ یک محصول و یا خدمات بخصوص، مشتری را از مزایا و ویژگی‌های منحصربفرد آن هم مطلع می‌کند تا فرد با آگاهی از این موارد، محصول را استفاده کند.

علاوه بر این، رپورتاژ آگهی منبع درآمد مناسبی هم برای سایت مبداء به حساب می‌آید که خبر تبلیغاتی در آن منتشر می‌شود. در حال حاضر ادمین سایت‌های پربازدید   از این روش برای کسب درآمد استفاده می‌کنند و با کمک آن بخشی از هزینه‌های نگهداری سایت را پوشش می‌دهند. این در حالی است که رپورتاژ آگهی تأثیر قابل توجهی در افزایش تعداد خوانندگان سایت و همچنین زمانی که برای مشاهده مطالب سایت صرف می‌کنند دارد.  

در ادامه قصد داریم انواع مختلف رپورتاژ خبری را معرفی کنیم و به تفاوت‌ آن‌ها با یکدیگر اشاره کنیم تا با آگاهی کامل بتوانید تشخیص بدهید کدام نوع آن مناسب کسب و کار شما است.

 

 

رپورتاژ آگهی سنتی

شیوه معرفی و تبلیغ محصول در هر دو نوع سنتی و دیجیتال، مشابه همدیگر هستند و تفاوت اصلی این دو شیوه در نحوه انتشار آگهی است. به این ترتیب که در شیوه سنتی، رپورتاژ خبری معمولاً در رسانه‌های دیداری مثل روزنامه‌ها و مجلات منتشر می‌شود. اگرچه رپورتاژ خبری به شیوه سنتی همچنان مورد استفاده کسب و کار‌های متعددی است اما با توجه به افزایش روزافزون تعداد کاربران اینترنت و توسعه کسب‌و‌کار‌های اینترنتی، هرروز سهم بیشتری از بازار تبلیغات را به شیوه دیجیتال واگذار می‌کند.

نمونه‌هایی از رپورتاژ خبری سنتی

  • چاپ مقاله تبلیغاتی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و مجله‌های پربازدید
  • نمایش ویدیو تبلیغاتی درباره یک محصول خاص در شبکه‌های تلویزیونی
  • تهیه محتوی بازرگانی درباره یک کالا توسط اینفلوئنسر‌های مطرح

 

همان طور که در مثال‌های بالا هم مشاهده می‌کنید، هم‌پوشانی قابل‌توجهی بین دو روش سنتی و دیجیتال وجود دارد اما یکی از تفاوت‌های اصلی بین آن‌ها این است که رپورتاژ آگهی سنتی، به طور مستقیم به معرفی و تبلیغ محصول موردنظر می‌پردازد در صورتی که در شیوه دیجیتال، مقاله آگهی به نحوی تدوین می‌شود که مخاطب حتی‌الامکان احساس نمی‌کند با یک متن تبلیغاتی مواجه است.

تفاوت دیگر بین دو شیوه سنتی و دیجیتال در تهیه محتوای تبلیغاتی این است که تحلیل و بررسی بازخورد‌های حاصل از رپورتاژ آگهی سنتی، چندان امکان‌پذیر نیست و نمی‌شود هر فروشی که ثبت می‌شود را بررسی کرد که مشتری از چه طریق با آن کالا آشنا شده و در نهایت اقدام به خرید کرده است. در صورتی که در شیوه دیجیتال، این بررسی‌ها به سادگی امکان پذیر است. علاوه‌بر‌این در ادامه مقاله به معرفی کاربردی‌ترین ابزار‌هایی که برای تحلیل یک کمپین تبلیغاتی استفاده می‌شوند پرداخته شده است.

 

رپورتاژ آگهی دیجیتال

شیوه کار مشابه روش سنتی است با این تفاوت که تبلیغ محصول یا خدمات از طریق سایت‌های پربازدید در محیط وب منتشر می‌شود. این شیوه علاوه بر اینکه از مزایای روش سنتی در معرفی محصول بهره می‌برد بلکه با ترکیب تکنیک‌های بازاریابی اینترنتی مثل سئو و یا خرید بک لینک، نتایج فوق العاده‌ای به همراه دارد که باعث شده تا این حد از رپورتاژ خبری در محیط وب استفاده شود.

 

رپورتاژ خبری سنتی یا دیجیتال؟ کدام بهتر است؟

هرچند که برای پاسخ به این سوال باید فاکتور‌های متعددی را در نظر بگیرید ولی چشم‌پوشی از بازاریابی اینترنتی و تبلیغات آنلاین در توسعه کسب‌وکارها عملاً غیرممکن است. همان‌طور که قبل‌تر هم به آن اشاره کردیم، ویژگی منحصربفرد رپورتاژ آگهی دیجیتال، قابلیت آنالیز داده‌های مربوط به کمپین تبلیغاتی می‌باشد. پس اگر تحلیل استراتژی‌های بازاریابی و پی بردن به تغییرات آن برای شما اهمیت دارد، شیوه دیجیتال قطعاً بهترین انتخابی است که می‌توانید داشته باشید.

اما اگر کسب‌وکاری که مدیریت می‌کنید چنین ویژگی را ندارد بنابراین بهتر است هر دو نوع این استراتژی‌ها را با همدیگر تلفیق کنید تا از مزایای هر دو روش بهره‌مند شوید. فراموش نکنید که کسب و کار‌های موفق، هیچ وقت با دید تک‌بعدی به مسائل نگاه نکرده و از تمامی ابزار‌های ممکن برای رسیدن به اهداف خود استفاده می‌کنند. 

 

مهم‌ترین نکته درباره محتوای رپورتاژ آگهی

اولین اصلی که برای انتشار یک متن تبلیغاتی باید در نظر داشته باشید، تناسب محتوای آگهی و مخاطبان سایت است. طبیعی است که اگر زمینه کاری وب سایت با متن تبلیغاتی که در آن منتشر می‌شود تفاوت داشته باشد، بازخورد چندانی به همراه نخواهد داشت. به عنوان مثال سایتی را در نظر بگیرید که در زمینه پوشاک زنانه فعالیت می‌کند، قطعاً تهیه رپورتاژ آگهی درباره ماشین‌آلات صنعتی در چنین سایتی نه تنها هیچ فایده‌ای ندارد بلکه باعث هدر رفتن سرمایه شخص هم می‌شود.

علاوه بر این که نامربوط بودن محتوای آگهی و زمینه کاری سایت منجر می‌شود مخاطب هر چه سریع‌تر صفحه مربوط به رپورتاژ خبری را ببندد بلکه این اتفاق به افزایش نرخ پرش و یا Bounce rate سایت هم منجر می‌شود که تاثیر منفی در سئو سایت دارد.

بعد از شناسایی موضوع آگهی، حالا باید یک سایت پربازدید و معتبر برای منتشر کردن تبلیغ خود انتخاب کنید. انتشار رپورتاژ خبری در یک سایت معتبر نه تنها باعث بهتر دیده شدن آگهی می‌شود بلکه به نوعی می‌توانید نظر مشتری را به واسطه اعتمادی که به سایت مبدأ دارد، جلب و آن را به حلقه دائمی مشتریان‌تان اضافه کنید.

 رپورتاژ آگهی در سایت‌های پربازدید چه مزایایی دارد؟

 

رپورتاژ آگهی و بهینه سازی و یا سئو سایت

یکی از مهم‌ترین تأثیرات استفاده از رپورتاژ خبری، ارتقا رتبه وب سایت از دید موتورهای جستجو و بهینه‌سازی سایت است. یکی از مواردی که از دید گوگل برای سئو سایت ضروری شمرده می‌شود، تعداد لینک‌هایی است که به آن صفحه ارجاع داده می‌شوند. بنابراین امکان دارد خیلی‌ها برای این منظور به خرید بک لینک از سایت‌های متفرقه اقدام کنند اما شاید جالب باشد بدانید لینک‌هایی که از یک سایت معتبر و پربازدید به یک صفحه ارجاع داده می‌شوند، به مراتب تأثیر بهتری در ارتقاء رتبه سایت دارند.  

تفاوت دیگر این روش با سایر شیوه‌هایی که برای لینک سازی استفاده می‌شوند این است که در چنین روشی محتوای تبلیغاتی و یا رپورتاژ آگهی برخلاف خرید بک لینک، نیازی به تمدید ندارد و متن مورد نظر شما هیچ وقت از آن سایت حذف نمی‌شود. به عبارتی با یک بار هزینه، نتیجه فوق‌العاده‌ای می‌گیرید که به صورت همیشگی، تأثیر فوق العاده‌ای به همراه دارد.

 رپورتاژ آگهی در سایت‌های پربازدید چه مزایایی دارد؟

 

فرآیند تهیه و انتشار رپورتاژ آگهی

برای انتشار یک محتوای تبلیغاتی بعد از آن که موضوع آگهی را مشخص کردید حالا باید کلمات کلیدی مناسب را شناسایی و بر اساس اهدافی که برای سئو سایت در نظر دارید، کلمات کلیدی را در متن قرار بدهید و صفحه اصلی سایت خود را به آن کلمات لینک کنید. در مرحله بعد بایستی رپورتاژ آگهی را در سایت‌های پربازدید منتشر کنید.

حتماً تا به حال نمونه‌های متفاوت رپورتاژ آگهی را در رسانه‌های مختلف مشاهده کرده‌اید ولی جالب است بدانید خبری بیشترین اثر را دارد که به صورت نامحسوس و غیر مستقیم پیغام خود را بیان کند. مهم‌ترین چیزی که باید در نظر داشته باشید، انتخاب یک عنوان جذاب برای آگهی است که در نگاه اول، توجه مخاطب را به خودش جلب کند. محتوای متنی و آگهی‌های تبلیغاتی به قدری در محیط وب فراوان هستند که بیننده هیچ‌گاه فرصت نمی‌کند همه آن‌ها را ببیند پس سعی کنید عنوانی برای متن خبری‌تان انتخاب کنید که به تنهایی توجه بیننده را به خودش جلب کند.  

متن آگهی برای مدتی و طبق قراردادی که با وب سایت مبدأ بسته شده در صفحه اول سایت به نمایش درمی‌آید و بعد از مدتی به بخش آرشیو منتقل می‌شود و برای همیشه در سایت باقی می‌ماند. ممکن این سؤال پیش بیاید که چه فایده‌ای دارد اگر رپورتاژ خبری بعد از مدتی در صفحه اول سایت دیده نشود؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت آدرس آن صفحه آگهی در موتور‌های جستجو ایندکس می‌شود و هر زمان که کاربر درباره آن موضوع جستجو کند، رپورتاژ آگهی در صفحه نتایج نمایش داده می‌شود.

 

ویژگی‌های محتوای رپورتاژ خبری

  • متن رپورتاژ آگهی باید به نحوی تنظیم شده باشد که مخاطب متوجه تبلیغاتی بودن آن نشود. بیننده با فرض خواندن یک متن خبری، آگهی را باز می‌کند پس رپورتاژ آگهی بایستی به نحوی تهیه شده باشد که در نهایت این تصور مخاطب را تغییر ندهد.
  • حتی‌الامکان متن آگهی باید در قالب یک مقاله و یا خبر تهیه بشود.
  • تبلیغ غیرمستقیم محصول و یا خدمات: قاعدتاً بیشترین اثرگذاری این شیوه تبلیغاتی زمانی است که مخاطب از روی کنجکاوی و برای آگاهی بیشتر درباره محصول، آن را مطالعه کند.
  • اگر قصد دارید آگهی خود را در وب سایت‌های مختلف منتشر کنید، بهتر است از محتوای متنی و تصویری متفاوت استفاده کنید تا حتی‌الامکان از تکرار یک متن در صفحات مختلف جلوگیری بشود.

 

      

نویسنده رپورتاژ خبری

معمولاً تهیه و تنظیم متن رپورتاژ آگهی کار تخصصی به حساب می‌آید که هر کسی توانایی انجام آن را ندارد به همین خاطر کسب و کاری که قصد دارد به این روش تبلیغات اینترنتی داشته باشد، کار را به افراد متخصص و یا آژانس‌های تبلیغاتی می‌سپارد که بهترین نتیجه ممکن را کسب کند. هر چند این قاعده برای سازمان‌های بزرگ و کسب و کار‌های توسعه یافته ممکن است تفاوت داشته باشد و بعضی از آن‌ها انتظار دارند که متن رپورتاژ تبلیغاتی حتماً باید توسط فردی از داخل همان سازمان تهیه بشود و بر تمام مراحل تنظیم آن، نظارت داشته باشند.  

به‌هرحال تهیه متن آگهی توسط صاحبان کسب و کار هم چندان توصیه شده نیست زیرا ممکن است آن‌ها بیشتر بر روی مطالب تخصصی و ویژگی‌هایی که مدنظر خودشان است تمرکز کنند تا چیزی که حقیقتاً مشتری به دنبال آن است. بنابراین بهترین گزینه کمک گرفتن از آژانس‌های تبلیغاتی است که تجربه کافی در این زمینه را دارند.

مهم‌‌ترین نکته‌ای که هنگام تنظیم رپورتاژ آگهی باید به آن توجه داشت، رعایت اصل بی طرفی محتوا است و حتی‌الامکان باید به شیوه‌ای ‌منطقی به شرح و توصیف ویژگی‌های محصول و یا خدمات بپردازید. البته هیچ‌گاه انتظار نمی‌رود در تبلیغی که برای تهیه آن هزینه فراوانی صرف شده، به نکات منفی و یا نقاط ضعف  کالا اشاره شود ولی اغراق در ویژگی‌های مثبت محصول و یا ادعای خلاف واقع، به‌هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست. مهم‌ترین وجه تمایز این شیوه تبلیغاتی، جلب اعتماد مشتری است پس به راحتی آن را از دست ندهید. 

معمولاً از رپورتاژ آگهی برای تبلیغ محصولات مصرفی استفاده می‌شود که توضیحات متنی و تصویری درباره کالا، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر نظرات مخاطبان داشته باشد مانند محصولاتی مثل لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی و یا خدمات آژانس‌های مسافرتی.   

 رپورتاژ آگهی در سایت‌های پربازدید چه مزایایی دارد؟

          

انتشار رپورتاژ خبری به صورت کمپین

یک راهکار ساده برای افزایش بهره‌وری رپورتاژ آگهی، ارائه هم‌زمان آن‌ در سایت‌های خبری متعدد است که باعث می‌شود کاربران بیشتری از آن مطلع شوند. قاعدتاً وقتی تعداد بک لینک‌هایی که به سایت شما ارجاع داده می‌شوند افزایش پیدا می‌کند، تأثیر قابل توجهی در ارتقای جایگاه سایت از دید موتور‌های جستجو می‌گذارد. علاوه بر این به خاطر داشته باشید در هر رپورتاژ آگهی نباید بیشتر از 3 لینک از سایت مبدأ وجود داشته باشد. به عبارتی قرار دادن لینک‌های متعدد در یک محتوای تبلیغاتی، ارزش آن را پایین می‌آورد.

 

ویژگی‌های یک رپورتاژ آگهی موثر

تفاوت اصلی رپورتاژ آگهی با تبلیغات معمولی این است که رپورتاژ آگهی موفق همراه با یک داستان به توصیف محصول می‌پردازد در صورتی که تبلیغات عادی فقط به معرفی کالا می‌پردازند. در ادامه به چند ویژگی کاربردی اشاره شده‌است که رعایت آن‌ها در آگهی، تأثیر قابل توجهی در جذب مشتری و افزایش فروش دارد.

  • نیازی نیست در رپورتاژ آگهی کسب و کار را به طور کامل معرفی و به تمام ویژگی‌های آن اشاره کنید. بهتر است تمرکز خود را فقط بر روی وجه تمایز و برتری که نسبت به رقبا دارید بگذارید. فراموش نکنید مخاطب حوصله خواندن مطالب تکراری و طولانی را ندارد پس به نقاط قوت‌تان اشاره کنید.
  • به کسب و کار خود هویت بدهید. برای این کار می‌توانید داستانی واقعی درباره سازمان و یا مؤسس آن بنویسید. نقطه شروع فعالیت، دلایل موفقیت و یا حتی پیشینه کاری شرکت می‌تواند موضوعات جذابی برای داستان باشد.
  • درباره افرادی بنویسید که به کمک خدماتی که از شما گرفته‌اند، توانسته‌اند موفق شوند. با آن‌ها مصاحبه کنید و یک گفتگوی واقعی را در رپورتاژ آگهی بیاورید. به این شکل می‌توانید اطمینان مخاطب را جلب کنید.
  • از تصاویر و تیتر‌های جذاب در متن آگهی استفاده کنید. بنابراین افرادی که فرصت ندارند تمام مقاله را مطالعه کنند، دست کم سر تیترها و تصاویر را مشاهده می‌کنند.  

 رپورتاژ آگهی در سایت‌های پربازدید چه مزایایی دارد؟

 

عوامل تاثیرگذار در انتشار رپورتاژ خبری

 

1- اعتبار سایت

سایت مقصدی که قصد دارید رپورتاژ خبری را بر روی آن قرار دهید باید جایگاه مناسبی از دید موتور‌های جستجو داشته باشد تا بتوانید انتظار نتایج مثبتی از انتشار آن داشته باشید. سایت‌های خبری معمولاً بهترین گزینه هستند و سرعت ایندکس شدن مطالبی که بر روی آن‌ها قرار می‌گیرد، بیشتر از سایر سایت‌ها است.

2- زمینه فعالیت

اگر رپورتاژ خبری در سایت‌هایی که حوزه فعالیت مشترکی با همدیگر دارند منتشر شود، به دلیل همپوشانی مخاطبان هدف، تأثیر لینک‌ها بر روی مخاطبان سایت دوچندان می‌شود.

3- رعایت حداکثر تعداد بک لینک مجاز

این که در رپورتاژ خبری، یک لینک بخصوص، بیش از حد مجاز تکرار شده باشد نه تنها تأثیر مثبت در عملکرد سایت ندارد بلکه ممکن سایت توسط موتور‌های جستجو حتی جریمه هم بشود و جایگاهی که تا امروز به دست آورده بود را از دست بدهد.

 

رپورتاژ خبری در چه صورتی توسط موتور‌های جستجو جریمه می‌شود؟

در فوریه 2013 سایتی به نام Interflora که در زمینه فروش آنلاین گل فعالیت داشت، از رپورتاژ آگهی برای تبلیغ محصولاتش در محیط وب استفاده کرد و موفق شد در مدت کوتاهی که از راه‌اندازی کمپین تبلیغاتی گذشته بود، در رسانه‌های متعددی بک لینک بگیرد.

این شرکت به خوبی توانست به هدفی که داشت برسد و در زمان کوتاهی، عملکرد سایت خود را از دید موتور‌های جستجو ارتقا دهد و موفق شد جزو رتبه‌های برتر گوگل در جستجوی عنوان «خرید گل» شود. اوضاع بهتر از آن چیزی بود که صاحبان کسب و کار انتظارش را داشتند و موفق شدند بهترین نتایج را از راه اندازی این کمپین تبلیغاتی ببرند.

خب نتیجه کار چه شد؟ الگوریتم‌های هوش مصنوعی گوگل بعد از مدتی متوجه رشد غیر عادی این سایت در نتایج سئو شدند و تمامی بک لینک‌هایی کهInterfora از طریق رپورتاژ خبری به دست آورده بود را حذف و همچنین سایت‌هایی که این مطالب تبلیغاتی را منتشر کرده بودند هم جریمه کرد. اگرچه این اقدام گوگل نشان‌دهنده ضعف الگوریتم‌های سئو در شناسایی سایت‌های متخلف بود ولی از آن زمان به بعد، توسعه دهندگان وب سایت‌‌ها به انتشار محتوای تبلیغاتی توجه بیشتری می‌کنند تا جریمه نشوند.

در ادامه گوگل محدودیت‌هایی برای انتشار رپورتاژ آگهی وضع کرد و آن‌ را از اسپم‌های تبلیغاتی خارج کرد. به این ترتیب وب مستر‌ها با رعایت این نکات، دیگر توسط موتور‌های جستجو جریمه نمی‌شوند و با خیال راحت می‌توانند رپورتاژ خبری که از قبل تهیه کرده‌اند را منتشر کنند. در ادامه به دو مورد از مهم‌ترین نکاتی از جریمه شدن محتوای رپورتاژ آگهی جلوگیری می‌کنند اشاره می‌کنیم.

1- لینکی که برای رپورتاژ آگهی در نظر گرفته شده باید با تگ nofollow مشخص شود تا در نتایج ایندکس گوگل تأثیری نداشته باشد.

2- مورد دیگر این که رپورتاژ خبری باید مخاطب را به نحوی آگاه کند که با محتوای تبلیغاتی مواجه است.

 

 

در رپورتاژ آگهی خدمات، به یک یا دو خدمت اصلی خود بپردازید تا خواننده تمرکز لازم را از دست ندهد. خدمت خود را به طور کامل شرح داده و درباره رابطه خود با مشتریان نیز بنویسید. اشاره ای نیز به نمونه کارها یا هزینه خدمات خود نیز می توانید داشته باشید و عکس های نیز می توانید در این باره منتشر کنید. بعد از معرفی کامل خدمت خود، می توانید لینکی با عنوان خدمت خود به متن اضافه کنید و خوانندگان را به صوت طبیعی ترغیب به کلیک بر روی لینک مورد نظر بفرمایید.

مزایای رپورتاژ خبری در مقایسه با سایر روش‌های تبلیغات اینترنتی

  • تبلیغ محصول در قالب یک خبر، باعث اعتماد مشتریان می‌شود.
  • امکان انتشار محتوای تبلیغاتی در سایت‌های پربازدید و معتبر
  • تأثیر همیشگی بدون نیاز به تمدید
  • ایندکس شدن رپورتاژ خبری در نتایج موتور‌های جستجو
  • استراتژی بهینه برای لینک سازی سابت

 هدف رپورتاژ چیست؟

 

رپرتاژ آگهی تلفیقی از مزایای تبلیغات چاپی سنتی و مقالات ویژه می باشد که توسط یک گزارشگر ماهر نوشته می شود. همانطور که می دانید داستان های ویژه معمولا ویژگی های خاص تری در رابطه با شرکت یا محصولات نسبت به تبلیغات سنتی دارند، اما شما نسبت به مطالبی که به چاپ می رسد کنترل خیلی کمتری دارید. در حالی که شما می توانید با پرداخت هزینه ای بیشتر برای فضای در نظر گرفته شده برای مطالبتان، قدرت و کنترل کلی بر کلیت مطالب خود داشته باشید، بدان معنا که شما قادرید به راحتی به مزایای محصولات و خدمات خود اشاره کنید و یا یک داستان و روایت اثرگذار ارائه دهید.

 

نوشتن رپورتاژ آگهی

برای موثر تر بودن رپورتاژ آگهی می بایست حتی الامکان از مطالب کوتاه و مفید استفاده کرد و در انتخاب تیتر ها و عکس ها هم دقت زیادی داشت. چرا که تجربه نشان داده بسیاری از خوانندگانی که قصد خواندن یک مطلب را ندارند، به تیتر ها و عکس های آن توجه می کنند و در صورتی که این دو مورد دارای جذابیت باشند، احتمالا نظرشان عوض خواهد شد و اقدام به خواندن مطلب کنند.

تحلیل عملکرد رپورتاژ آگهی

یک روش مؤثر برای آنالیز عملکرد کمپین‌های تبلیغاتی، استفاده از ابزار تحلیلی گوگل آنالیتیکس است که به کمک آن می‌توانید مبدأ لینک‌های ورودی به وب سایت را اندازه‌گیری کنید. به عبارتی با استفاده از Google Analytics می‌شود نتایج استراتژی‌هایی که قبلاً پیاده‌سازی شدند را تحلیل و در مراحل بعدی آن‌ها را اصلاح کنید. در ادامه چند ابزار کاربردی که در این زمینه مورد استفاده قرار می‌گیرند را معرفی کرده‌ایم.

 

  • به کمک Google URL Builder که یکی از ابزار‌های زیرمجموعه گوگل آنالیتیکس است می‌توانید لینک مربوط به رپورتاژ آگهی را تگ کنید و در ادامه شاخص‌های کلیدی عملکرد کمپین، مثل میزان کلیک به ازای هر بازدید، نرخ پرش (Bounce Rate) و نسبت تراکنش‌های انجام شده به تعداد کل کلیک‌ها را به دست بیاورید.
  • Open Site Explorer هم یکی دیگر از ابزار‌هایی است که به کمک آن می‌توانید عملکرد بک لینک‌های ورودی به سایت را آنالیز کنید. فراموش نکنید نتایج گذشته کمپین تبلیغاتی هر چه که باشد، قابل اصلاح است و فقط کافی است با ابزار‌های تحلیلی به اندازه کافی آشنایی داشته باشید تا بتوانید نقاط ضعف کار را شناسایی و برای اصلاح آن‌ها اقدام کنید.
  • SharedCount هم یکی از ابزار‌های تحلیلی است که با استفاده از آن می‎توانید تعداد دفعاتی که لینک رپورتاژ خبری به اشتراک گذاشته را مشاهده کنید. علاوه بر این رصد فعالیت شبکه‌های اجتماعی و مشاهده تعداد دفعاتی که یک پست بخصوص لایک می‌شود و یا مجدداً توییت می‌شود هم از سایر قابلیت‌های این سایت است.

منبع:

http://seoinc.ir/%D8%B1%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C/

https://radzad.com/reportage

https://armanic.com/digital-pr-advantages